De trainer

Over mij

Wie ben ik?

Meer over mij en mijn ervaring

Fit en Mindful is voor mij een passie ontstaan uit enthousiasme voor sport en een gezonde leefstijl. 

Denise trainer
Denise Schuitemaker
Trainer Fit & Mindful

Ik heb vier en een half jaar trainingen gegeven bij Mom in Balance. Daar heb ik me gespecialiseerd in total body workouts voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en Mpower trainingen.

 

Zelf ontdekte ik de laatste jaren veel positieve effecten van mindfulness, holistische en alternatieve geneeskunde en mediteren naast het gezond eten en bewegen. Mijn grootste valkuil is dat ik vaak te hard, te snel en meer van mezelf wil zonder goed te luisteren en kijken wat goed voor me is. Daardoor ging ik met regelmaat over mijn grenzen heen met een hoog stressniveau tot gevolg. We weten allemaal dat dit juist niet goed is. Ik sta dus steeds vaker stil, pas aan en voel. Eigenlijk een beetje vertragen, afremmen. En nu er ruimte is kan ik weer creëren en iets voor een ander betekenen. Dat hoop ik bij Fit en Mindful te kunnen doen. Mijn specialisme, kennis en ervaringen gebruiken om een ander te helpen zich goed te voelen en doelen te behalen.

 

Naast Fit en Mindful werk ik als Recruitmentadviseur in de jeugdhulp. Ik ben getrouwd met mijn man Bobby en heb een dochter, Roos, van 14 jaar. Ik heb een grote liefde voor Italië en ben daar zomers aan het strand te vinden en ’s winters in de bergen op de ski’s. Wekelijks volg ik zelf een Vinyasa Flow yoga les met gerichte aandacht voor rug, nek en schouders.

Ik hardloop met regelmaat en wandel elke dag met onze Labradoodle Bloom. Wanneer het goed weer is spring ik op de racefiets voor een rondje. Verder ben ik graag in de natuur. Lekker in het bos, de duinen of op het strand. Vroeger heb ik veel gedanst, nu doe ik dat nog graag op feestjes. 

 

Ik ben iemand met pit, hou van een dolletje en ben energiek, dus mijn trainingen zullen je uitdagen. Maar ik heb zeker oog voor de mens, ik wil oprecht weten hoe het met iemand gaat, luister en indien gewenst kom ik met raad.

Als je benieuwd bent of je bij mij kan vinden in de trainingen wat je zoekt? Meld je dan aan voor een gratis proefles via de contactpagina.

Buiten

Ik ben graag in de natuur, lange wandelingen of op de fiets of lekker aan het strand.

Verbinden

In mijn trainingen verbind ik mijn kennis en ervaringen en met mijn deelnemers.

Specialisatie

Meerdere jaren ervaring in het trainen van vrouwen.

Werk aan je lijfkracht, je balans en je mentale veerkracht.
Logo fit en mindful
Fit en Mindful
Workouts